breng ons een bezoekje op het VVL-congres op 15 MAART

welkom bij taalavonturen

Ga mee op avontuur
met Liam, Mila en Balou

Over ons

Jana verzele & laura saelens

Wij zijn Laura Saelens en Jana verzele. We studeerden samen af als logopedisten in 2013 aan de ‘Arteveldehogeschool’.
We hebben beiden een grote passie voor spraak- en taalproblemen.
Onze doelgroep zijn voornamelijk peuters, kleuters en lagereschoolkinderen. We zijn beiden heel creatief en bekijken ons werk ook als hobby.

Onze therapieën zijn steeds vrij speels opgebouwd. Wij grijpen regelmatig terug naar concrete materialen of spelmaterialen om in therapie in te zetten. Creatief zijn we graag. We merken dat kinderen meer gemotiveerd zijn om via spel hun doel te bereiken.

We misten logopedisch verantwoord kant-en-klaar en duurzaam materiaal om in te zetten tijdens de logopedische therapie. Zo groeide ons idee om zelf spelletjes te ontwerpen! Wat eerst onschuldig begon bij losse babbels en ideetjes uitwisselen, groeide dan toch verder uit tot het wagen van de sprong en er effectief mee aan de slag te gaan. Veel ideeën werden reeds neergeschreven en uiteindelijk waagden we de sprong om ons eerste spel officieel op de markt te brengen.

We willen graag voor logopedisten en juffen materialen ontwikkelen die onmiddellijk inzetbaar zijn de praktijk of in de klas. Ook willen we met ons spelmateriaal ouders bereiken om op een leuke verantwoorde manier taal te stimuleren bij hun kind.